Usenet Provider: Giganews


Usenet Provider:

Bedrijfsnaam
Giganews
Website
https://nl.giganews.com
Betaalmethoden
Betaalmogelijkheid Paypal

Beoordeling:

Nog geen ervaringen gedeeld

De usenet provider Giganews gaat al een tijdje mee en is lange tijd toch wel de koploper geweest op usenet gebied. En nog steeds staat Giganews voor topkwaliteit. Giganews gebruikt servers over de hele wereld en ook in europa. Dit doen ze om een zo hoog mogelijke snelheid te kunnen halen. Alle usenet paketten van Giganews hebben dan ook de maximale snelheid.

Naast het in bezig hebben van een eigen serverpark, schrijft Giganews ook zelf de eigen serversoftware. Dit om de usenet servers zo snel mogelijk te kunnen laten draaien. Ook heeft Giganews meerdere verbindingen met backbone providers net als verbindingen met de grootste ISP’s.

Ook de service van Giganews werkt op volle snelheid. Deze is 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week, 24 uur beschikbaar. Dus ook in het weekend, in avonduren en op Nederlandse tijden.

Naast usenet bied Giganews een VPN dienst aan. Deze dienst heet VyprVPN en beschermd uw privacy door uw verbinding te versleutelen. Giganews maakr hier voor gebruik van 700+ VPN-servers in meer dan 30 landen
 

Pakketten:

Pakket Verbindingen Snelheid Retentie Prijs
Usenet+VyprVPN 100 9999 Mbit 2000 dagen € 8,33
Prijsinformatie gevalideerd op zaterdag 8 mei 2021

Ervaring met Giganews toevoegen


Ervaringen met Giganews

Nog geen ervaringen gedeeld!
XSNews - Fast Unlimited Premium
Advertentie